Blog

Din lanțuri la aripi printr-o alergare

A fost o vară de foc. Faptic toamna a venit, dar canicula s-a prelungit. Atât de mult încât m-a amețit. Au fost luni în care mi-am pus sufletul în slujba misiunii mele si aproape am rămas fără el. Brusc m-am trezit captivă în existența pe care eu însămi am creat-o.
Citeşte mai multe

Există și altă cale

E duminică seara și ești pregătit, înarmat pentru săptămâna care se apropie în galop: „De data asta nu mai renunț până când nu obțin ce mi-am propus. De mâine, e gata! Gata cu dulciurile, cu popcorn-ul, cu toate mizeriile astea! Ăsta e momentul meu, niciodată nu m-am simțit așa de hotărât/ă ca acum! Îmi revoluționez existența!”
Citeşte mai multe

Chiar și un sedentar poate deveni fit

Acest articol îl scrie o persoană care o bună parte din viață a fost sedentară, căreia nu-i plăcea activitatea fizică, nu avea grijă de corpul ei, de felul în care se alimenta, o persoană care mânca haotic zi de zi. Aceeași persoană însă acu mai bine de 8 ani de zile a decis că își dorește altceva. Și-a setat noi standarde pentru felul în care își dorește să fie, să arate, să mănânce, să se miște, să se simtă. În noiembrie 2018 s-au împlinit 8 ani de zile de când practic sport cu consecvență.
Citeşte mai multe